Alaturate retelei clickdreapta.ro pe Facebook si vei invata lucruri noi, iti vei imbogati sau reimprospata cultura generala, vei avea acces la tot felul de informatii, vei primi cele mai bune sfaturi, vei fi ajutat sau vei ajuta si nu in ultimul rand te vei amuza impreuna cu ceilalti membri.
 • Inregistrare
Intrebarea ta are un raspuns aici!

Bine ai venit pe clickdreapta.ro. Aici poti pune intrebari si primi raspunsuri. Vino si tu in ajutorul cuiva pentru ca numai impreuna vom fi mai buni.

22,627 intrebari

22,854 raspunsuri

24 comentarii

662 membri

Top membri pe luna 06/2016
 1. catalin.pohrib

  132 Puncte

 2. andronic.cristi

  118 Puncte

 3. viorel.catana

  109 Puncte

 4. brindusa

  22 Puncte

Membri noi

Cele mai folosite cuvinte cheie

Cum poti verifica daca taxa auto a fost platita?


0 voturi
intrebarea pusa de anonim Mai 27, 2013 in categoria Auto & Moto
    2 Raspunsuri

0 voturi
Nu stiu daca exista vreun site pentru asa ceva, cu toate ca ar fi foarte eficient insa o varianta ar fi ca proprietarul masinii sa se duca la ANAF cu o copie dupa certificatul de inmatriculare + copie dupa cartea masinii si acolo va completa o cerere prin care se elibereaza o adeverinta, dureaza cam 5 zile pana sa o elibereze.
raspunsul dat de anonim Mai 27, 2013
0 voturi
Depinde de sediul ANAF de unde soliciti adeverinta, poate dura chiar si 2 zile. Adeverinta asta atesta daca a fost platita taxa si daca a fost recuperata. Poti solicita si tu chiar daca nu esti proprietar, eu asa stiu, insa trebuie sa ai copie dupa cartea masinii, copie dupa buletinul tau si un timbru fiscal de 2 lei de la posta.
raspunsul dat de anonim Iun 27, 2013...